PROJECTES

“Querido amigo: ¿usted no ve como todo lo que sucede es siempre un comienzo? ¡Y comenzar, en sí, es siempre tan hermoso! Deje que la vida le acontezca. Créame: la vida tiene razón en todos los casos.”

Rainer Maria Rilke

6
El Projecte 7è-ART neix amb la voluntat de generar sinergies entre diversos instiuts, entitats i administració pública del municipi de Sant Joan Despí. Donar resposta a les necessitats dels i les joves a partir de la co-creació cinematogràfica…

 

Captura de pantalla 2016-07-08 a les 18.49.33
El Projecte Cinema a l’Aula neix el 2013 per donar resposta a les necessitats educatives d’un grup específic de nois i noies de l’aula Oberta de l’Institut Molí de la vila de Capellades. Després d’uns anys la variació del projecte ha traspassat aquesta necessitat i s’ha convertit en un projecte més en la articulació curricular del centre treballant de forma vehicular les assignatures de Llatí i tecnologia.

 

000580
El Projecte Joves Utòpic’s que realitzem al barri de Pubilla Cases – Can Vidalet treballa sobre les inquietuts dels joves de l’Esplai per produïr un curtmetartge de temàtica social amb la voluntat de generar debat i de transformar l’entorn que els envolta d’una forma crítica i alhora creativa.